Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 6 & 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ


ΣΥΡΙΖΑ Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο | Νεμέας

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ!


ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ!

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ 48ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΟΥ ΚΗΡΥΞΑΝ ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ ΣΤΙΣ 6 ΚΑΙ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ!

Έφτασε η ώρα της ανατροπής! Ο, άγρια ταξικός, προϋπολογισμός του 2013 και το νέο πακέτο μέτρων δεν θα περάσουν. Δεν πρέπει να περάσουν, διότι μετατρέπουν τη χώρα σε οικονομική και κοινωνική «έρημο», «βιάζουν» τη δημοκρατία και την αξιοπρέπεια των πολιτών και αφαιρούν την ελπίδα από το λαό. Μας οδηγούν πολλές δεκαετίες πίσω, χωρίς φάρμακα και δημόσια περίθαλψη, χωρίς σχολεία και πανεπιστήμια, χωρίς μέλλον, με ατελείωτες στρατιές ανέργων, αυτοχείρων και απελπισμένων.

Τα μέτρα των 11 δις του προϋπολογισμού του 2013 και το συνολικό «πακέτο» του μεσοπρόθεσμου προγράμματος για την περίοδο 2013-2016, ύψους 18,9 δισ. ευρώ, «στάζουν αίμα»: «ακρωτηριάζουν» μισθούς και συντάξεις, κοινωνικά επιδόματα και εργασιακά δικαιώματα, κατεδαφίζουν το δημόσιο σύστημα υγείας και κορυφώνουν την κοινωνικά βάρβαρη φοροεπιδρομή σε βάρος του ελληνικού λαού, την ίδια στιγμή που αφήνουν στο απυρόβλητο τους «έχοντες και κατέχοντες».

Η τρικομματική, μνημονιακή συγκυβέρνηση, σε αγαστή συνεργασία με την τρόϊκα, ετοιμάζεται να δώσει το τελειωτικό χτύπημα στην ελληνική κοινωνία. Στο χέρι μας είναι να τους σταματήσουμε. Να ανατρέψουμε τις πολιτικές τους!

Γι’ αυτό και καλούμε τους εργαζόμενους του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, να συμμετάσχουν μαζικά στα συλλαλητήρια και στη 48ωρη γενική απεργία, που κήρυξαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ στις 6 και 7 Νοεμβρίου.

·         Την Τρίτη 6/11 συμμετέχουμε στην προσυγκέντρωση των σωματείων στο νοσοκομείο Κορίνθου στις 09:30πμ και στη συγκέντρωση στο Εργατικό κέντρο στις 10:30πμ

·         Την Τετάρτη συμμετέχουμε στη συγκέντρωση του ΕΚΚ και των πρωτοβάθμιων σωματείων του νομού στον πεζόδρομο, μπροστά στην Εθνική τράπεζα Κορίνθου στις 11:00πμ

·         Στις 15:00μμ θα αναχωρήσουν λεωφορεία του ΕΚΚ και των σωματείων για τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα.

 Καλούμε τους πολίτες να  παραμείνουν στο Σύνταγμα κατά τη διάρκεια της συζήτησης και ψήφισης των μέτρων στη Βουλή, περικυκλώνοντάς την.

Η ανατροπή των μέτρων και των μνημονίων, καθώς και της τρικομματικής κυβέρνησης που τα προωθεί,  είναι όχι μόνο θέμα πρώτης προτεραιότητας αλλά και  όρος επιβίωσης για όλους και όλες μας. Τώρα που η βαρβαρότητα μάς έχει περικυκλώσει δεν έχουμε άλλη επιλογή από τη ρήξη.

 

Ή ΕΜΕΙΣ Η ΑΥΤΟΙ

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου