Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΕΜΕΑΣ 2014



Για ακόμη μια χρονιά ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε δυναμικό παρόν στις Μεγάλες Μέρες της Νεμέας κατά την διάρκεια των τριήμερων εορτασμών (05-07/09). Βουλευτές, δημοσιογράφοι, στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής Κορινθίας και τοπικά μέλη της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Νεμέας ήρθαν σε επαφές με όλους τους αρμόδιους φορείς της περιοχής, ενημερώθηκαν για τα προβλήματα που υπάρχουν και συζήτησαν για πιθανές λύσεις που μπορούν να προκύψουν στο προσεχές μέλλον.

Την αρχή έκανε ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Κοδέλλας, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό στην τελετή έναρξης (05/09) που διεξήχθη στην είσοδο του Δημαρχείου Νεμέας, εστιάζοντας κατά κύριο λόγο στα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί θέτοντας το ζήτημα στην σωστή του βάση. Ακολούθως ο κύριος Κοδέλλας μαζί με στελέχη της Ν.Ε. Κορινθίας και της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Νεμέας επισκέφτηκε τον Οινοποιητικό Συνεταιρισμό όπου ξεναγήθηκε και είχε συνομιλία με μέλη του διοικητικού συμβουλίου του οργανισμού.

Το Σάββατο (06/09) ήταν η σειρά του κοινοβουλευτικού εκπρόσωπου του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Κουρουμπλή να επισκεφτεί την περιοχή μας. Από νωρίς το πρωί ο κύριος Κουρουμπλής έκανε βόλτα στο κέντρο της Νεμέας, συνομίλησε με κατοίκους της πόλης, συζήτησε με παραγωγούς για πιθανές μελλοντικές δράσεις και επισκέφτηκε το Δημαρχείο όπου μίλησε με τον δήμαρχο, κύριο Κώστα Καλαντζή και τον τέως δήμαρχο, κύριο Βαγγέλη Ανδριανάκο. Στη συνέχεια ξεναγήθηκε στον Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Νεμέας, όπου είχε εκτενή συζήτηση με το Δ.Σ. και στο τέλος συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Νεμέας κύριο Τάσο Μπαρλιά, με τον οποίον τέθηκαν στο τραπέζι τα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τον συγκεκριμένο κλάδο και τις προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει στο προσεχές μέλλον.

Το συμπέρασμα που βγήκε από όλες αυτές τις επαφές είναι πως μετά από τέσσερα χρόνια πλήρους επιβολής της βάρβαρης νεοφιλελεύθερης πολιτικής, η κατάσταση πλέον είναι ανεξέλεγκτη και για να μπορέσει ο τόπος μας να φύγει μπροστά (όπως και η υπόλοιπη Ελλάδα) απαιτούνται ριζοσπαστικές πολιτικές, ξεκάθαρος σχεδιασμός και πολιτική πυγμή.

Ο ΣΥΡΙΖΑ από την πλευρά του έχει υποχρέωση να σταθεί στο πλευρό του ελληνικού αγροτικού πληθυσμού βάζοντας ένα τέλος στον διαρκή κατήφορο που δεν ανακόπτεται όσο συνεχίζεται απρόσκοπτα η εφαρμογή των μνημονιακών πολιτικών.
Διαβάστε περισσότερα »