Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΝΕΜΕΑΣ


ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΝΕΜΕΑΣ

Το τριήμερο (6-8/9) γιορτάστηκαν οι Μεγάλες Μέρες της Νεμέας.  Ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρώντας ότι η  συγκεκριμένη εκδήλωση αποτελεί το αποκορύφωμα της πορείας των παραγωγών κρασιού (αμπελουργών και οινοποιών), όπως κάθε χρόνο ήταν παρών και φέτος στο σύνολο των εκδηλώσεων, που πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή.
Την Παρασκευή 6/9 αντιπροσωπεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Κορινθίας και της Τοπικής Οργάνωσης Μελών της Νεμέας συμμετείχε στην εναρκτήρια εκδήλωση και απηύθυνε χαιρετισμό, τονίζοντας την ανάγκη να ενισχυθούν  όλες οι πρωτοβουλίες των φορέων της Νεμέας για την ανάδειξη του αγιωργήτικου και να υποστηριχθούν έμπρακτα οι παραγωγοί, που υποφέρουν τα τελευταία χρόνια λόγω της αύξησης του κόστους παραγωγής, της αδιαφορίας της πολιτείας αλλά και εξαιτίας των ακολουθούμενων μνημονιακών πολιτικών.
Το Σάββατο 7/9 κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής και της Τοπικής Οργάνωσης με επικεφαλής τον Πάνο Σκουρλέτη, υπεύθυνο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, την Ειρήνη Κατσινοπούλου, υπεύθυνη του τμήματος αγροτικής πολιτικής της ΚΠΕ του ΣΥΡΙΖΑ και τον Δημήτρη Κοδέλα, βουλευτή Αργολίδας, επισκέφτηκε τον Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Νεμέας, οινοποιεία της περιοχής και τον Εμπορικό Σύλλογο και είχε ουσιαστικές συζητήσεις με τους τοπικούς φορείς. Το συμπέρασμα που προέκυψε από τις συζητήσεις είναι ότι τα μνημόνια και οι κυβερνήσεις που τα υποστηρίζουν έχουν δημιουργήσει ανυπέρβλητα προβλήματα στον κόσμο της εργασίας και η ανατροπή τους είναι άμεση προτεραιότητα.

Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ η ανάδειξη των ουσιαστικών θεμάτων που αφορούν την περιοχή είναι δεδομένη και η σύμπραξη με τις δυνάμεις της κοινωνίας που αγωνίζονται για την ανατροπή των κυβερνητικών πολιτικών αυτονόητη υποχρέωση.  
Διαβάστε περισσότερα »