Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Απάντηση Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας στην απρόκλητη επίθεση στο πανηγύρι του Αποστόλου Παύλου.



Aυτές τις μέρες οφείλουμε να τις θυμόμαστε όχι μόνο στην Κόρινθο αλλά παντού. Είναι οι μέρες που ο καθένας και η καθεμία μας, αντιλαμβάνεται ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι αστείο ή ένα θεατρικό δρώμενο που γελωτοποιοί με σαθρές και δήθεν μπρουτάλ νομενκλατούρες στέκονται στο σανίδι και χειροκροτούνται.
Είναι οι Μέρες που ο καθένας και η καθεμία μας γίνεται και εκείνος/η το αντικείμενο βιαιότητας και καταπάτησης κάθε δημοκρατικής ελευθερίας γιατί είναι απλά είναι διαφορετικός. Χθες ήταν οι μετανάστες, σήμερα οι αριστεροί, αύριο οι γυναίκες και εσύ. Ο φασισμός τρέφεται από την πρωτοφανή πολιτική ασυλία και από την ακροδεξιά κυβέρνηση Σαμαρά, η οποία έχει ως κύριο στόχο τον αυταρχισμό , τη συρρίκνωση της δημοκρατίας και το χτύπημα κάθε διαφορετικής φωνής
Οι κοινοί αγώνες των εργαζομένων και της νεολαίας και η αλληλεγγύη θα τελειώσουν το κακόγουστο σεξιστικό και ρατσιστικό τους παραλήρημα!

Συμμετέχουμε και ενισχύουμε κάθε αντιφασιστικό αγώνα στην πόλη μας.

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι/ες στα θύματα των  τραμπούκων που με τις συμμορίτικες πρακτικές τους κάθε άλλο παρά πολιτική παράγουν στον τόπο μας.
Όλοι και Όλες την Παρασκευή στην αντιφασιστική κινητοποίηση στα περιβολάκια στην Κόρινθο ώρα 18 :30.
Οι μέρες αφθονίας τους είναι μετρημένες…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου